A Fehér Lótusz paródia igazi csemege a sorozat rajongói számára. Ha nem röhögtél még egy jóízűt a héten, itt az ideje.

Mike White társadalmi szatírája 2021-ben indult, azóta is hatalmas siker, a most októberben debütált második évad pedig legalább olyan jó, mint az előző volt. A széria első évadában egy maroknyi gazdag, főleg fehér amcsi egy fiktív hawaii luxusszállodába, a Fehér Lótuszba látogat, hogy all-in-clusive módon eltöltsék a nyaralásukat, ami végül nem teljesen úgy alakul, ahogy azt eltervezték. A második évad alapfelállása hasonló: gazdag amerikai vendégek luxusnyaralását követhetjük nyomon, csak épp nem Hawaii-on, hanem a szicíliai Fehér Lótuszban járunk. A két évad közötti összekötő kapocs Jennifer Coolidge (Stifler mamája) és Jon Gries (Nevetséges Napóleon) karakterei, akik immár férj és feleségként térnek vissza a második évadban.

Ha lehetséges a második évad még nagyobb sikert aratott, mint a első, a legjobb limitált sorozatnak járó díjat is bezsebelte a Golden Globe-on, Jennifer Coolidge pedig Tanya megformálásért érdemelte ki a legjobb színésznőnek járó szobrocskát.

Különösen a második évad alatt és után indult be a hype-vonat, így nem meglepő, hogy a Saturday Night Live is elővette a témát, és összehoztak egy szép kis paródiát A Fekete Lótusz címmel, melynek középpontjában a fekete személyzet és a gazdag fehér vendégek bohóckodása áll.

Íme 4 perc tömör gyönyör, a sorozat rajongóknak minden pillanata kincs.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét