Még a tavasszal befut a Netflixre a Gyagyás gyilkosság 2. része, Adam Sandler és Jennifer Aniston is visszatérnek. 

A Gyagyás gyilkosság (angolul Murder Mystery) című krimi-komédia 2019-ben jelent meg a Netflixen, Adam Sandler, Jennifer Aniston és Luke Evans főszereplésével. A film meglepően nagy sikert aratott, már ami a nézettséget illeti, az első három napban ugyanis 31 millió háztartásban voltak rá kíváncsiak, ezért nem csoda, hogy a streamingszolgáltató a folytatás mellett döntött. Az első részben egyébként egy New York-i közrendőr (Sandler) és detektívtörténetekért rajongó fodrász felesége (Aniston) Európába mennek nyaralni, ám végül egy gyilkossági ügy kellős közepén találják magukat egy milliárdos jachtján.

A második részben a házaspár nyomozóirodát nyit, amikor is barátjukat, a maharadzsát elrabolják az esküvőjén, így az önjelölt detektíveknek meg kell fejteniük egy nemzetközi emberrablás rejtélyét.

A rendezői székben Kyle Newacheckt Jeremy Garelick (Bérhaverok) váltja, a forgatókönyvet pedig az első filmnél is dolgozó James Vanderbilt írja.

Az eredeti, angol cím egyébként egyértelmű utalás az Agatha Christie-szerű krimikre, akárcsak a Netflix másik szuperprodukciója, a Tőrbe ejtve, amelynek második része (Tőrbe ejtve: Az üveghagyma) karácsony előtt debütált a streamingszolgáltatón.

A Gyagyás gyilkosság 2. március 31-én érkezik a Netflix kínálatába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét