A Daphne Bridgertont megformáló Phoebe Dynevor egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem fog szerepelni a Netflix sikersorozatának legújabb évadában. 

A Sundance Filmfesztiválon a ScreenRantnak adott vörös szőnyeges interjújában a színésznő elárulta, hogy karaktere, Daphne Bridgerton nem fog szerepelni a következő évadban, ugyanakkor lehetségesnek tartja, hogy a jövőben visszatérhet. „Sajnos a harmadik évadban nem” – mondta Dynevor. „Lehetséges, hogy a jövőben igen. A harmadik évadot viszont csak nézőként várom izgatottan.”

Míg az első szériában Daphne és a városba érkező herceg, Simon Basset szerelmét ismerhették meg a nézők, addig a második szezon a Bridgerton-klán legidősebb fia, a vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) párválasztását és megházasodását követi nyomon. Ennek megfelelően Daphne, mint mellékszereplő van csupán jelen, miközben férje, Simon Basset (Regé-Jean Page) csak említés szintjén szerepel a második évadban.

Phoebe Dynevor
A Bridgerton família

Aki esetleg nem lenne képben, A Bridgerton család  Julia Quinn regénysorozatát veszi alapul, amelynek minden kötete egy-egy Bridgerton-gyerekre koncentrál. Bár a könyvsorozat harmadik része, a Tisztességes ajánlat Benedict Bridgerton szerelmi életét követi, a sorozat készítői úgy döntöttek, hogy a harmadik szezon Colin Bridgertonról és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtonról szól majd, akiknek a kapcsolata barátságból szép lassan valami mélyebbé formálódik át.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét