A Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy új előzetese minden téren rátesz még egy lapáttal. 

Van élet a Harry Potteren és a Legendás Állatokon túl is, csak épp nem az HBO-n kell keresni: az Avalanche Software pár nap múlva elhozza nekünk minden idők legjobb Harry Potter-játékát, ami Harry, Ron és Hermione előtt, az 1800-as évek végén játszódik.

A videójátékot fejlesztő Avalanche csapata persze maximumra járatja a hype-ot: nem telik el úgy hét, de szinte nap sem, hogy ne érkezne valami új információ, előzetes vagy játékmenetet bemutató videó a Hogwarts Legacy háza tájáról. Most a végső előzetes futott be, amelyhez sokat nem is fűznénk hozzá, csupán annyit, hogy február 10-éig kell már csak kihúzni.

Ami a cselekményt illeti, a sztori egy goblinlázadás körül fog bonyolódni, amit egy Ranrok nevű goblin vezet, miközben a háttérben egy gonosz varázsló, egy bizonyos Victor Rookwood igyekszik összekuszálni a szálakat. A játékosok egy ötödéves varázslótanonc talárját öltik magukra, akinek opcionálisan ugyan, de érdemes lesz belátogatnia az órákra is: lesz sötét varázslatok kivédése, bűbájtan, bájitaltan, valamint  gyógynövénytan is.

Egyébként, hogy mi más várható még, arról itt írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét