Keanu Reeves távolságtartási végzést kért egy férfi ellen, aki hónapok óta azzal zaklatja, hogy ők ketten rokonok. 

A 38 éves férfi, Bryan Keith Dixon a színész által megbízott biztonsági csapat szerint november 5. és január 20. között hat alkalommal lépett be Reeves 5,6 millió dollár értékű hollywoodi ingatlanába, hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot a John Wick-filmek sztárjával – írja a The New York Post. A magára Jasper Keith Reeves-ként hivatkozó férfi a közösségi oldalán több olyan posztot is megosztott, amelyben azt állítja, hogy Reeves és ő rokonok.

Bár Reeves ezt tagadja, a TMZ jelentése szerint Dixon állítólag az egyik alkalommal a színész birtokán hagyott egy DNS-tesztelő készletet, benne a saját DNS-mintáival, hogy bizonyítsa, rokoni kapcsolat van kettejük között. Mint kiderült, a férfi büntetett előéletű, korábban  testi sértés és rendbontás miatt is indult már ellene eljárás.

Keanu Reeves-t egy férfi zaklatja, aki az állítja, hogy ők ketten rokonok.

A színész egyébként több projekten is dolgozik jelenleg. 17 év elteltével zöld utat kapott a Constantine, a démonvadász folytatása, amelyben visszatér majd a láncdohányos okkult nyomozó szerepében. Reeves emellett a hangát is kölcsönzi Berzerkernek a Netflixre érkező BRZRKR animációs sorozatban, ami a színész azonos című képregénysorozatán alapul, melynek főszereplője egy félig isten, félig halandó lény, aki épp az Egyesült Államok szolgálatában áll, és olyan véres feladatokat lát el, amelyekhez másnak nem fűlik a foga.

Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy március 23-án érkezik a mozikba a John Wick: 4. felvonás, amelyben a színész ismét magára ölti az ikonikus szerepet, hogy exbérgyilkosként végigverekedje magát a fél alvilágon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét