Feltehetően még az idén befut A Bridgerton család harmadik évada, most pedig az is kiderült, hogy mire lehet majd számítani az új szezonban. 

A Bridgerton család második évada 2022. március 29-én került fel a Netflix kínálatába, és a nyolc epizódos szezon alig pár hét leforgása alatt a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb szériája lett. A kosztümös sorozatot már jóval korábban, 2021 áprilisában egy harmadik és egy negyedik évadra is megújították, a harmadik szezon munkálatai pedig el is kezdődtek tavaly júliusban.

Mint tudni lehet, a harmadik széria Julia Quinn regénysorozatának negyedik részét, a Mr. Bridgerton csábítását dolgozza fel, amely Colin Bridgertonról és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtonról szól, akiknek a kapcsolata barátságból szép lassan valami mélyebbé alakul. Most pedig a készítők végre felfedték a hivatalos szinopszist is.

E szerint Penelope úgy dönt, megpróbál kiszeretni Colinból, és igyekszik férjet találni magának, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít a számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol anyjától és nővéreitől. Önbizalom híján a lány próbálkozásai azonban kudarcot vallanak, közben pedig megjelenik Colin, aki egy nyári utazásról tér vissza. A Bridgerton-fiú szomorúan veszi tudomásul, hogy Penelope – az egyetlen személy, aki mindig is olyannak látta őt, amilyen valójában volt -, elfordult tőle, ezért elkeseredettségében felajánlja neki, hogy mentorálja Penelopét, hogy mihamarabb férjet találjon magának. Mikor azonban a flörtölési leckék megteszik hatásukat, Colin féltékeny lesz, ami arra sarkallja őt, hogy átgondolja, Penelope iránti érzelmei valóban csak barátiak-e.

Hivatalos premierdátum egyelőre nincs, de a rajongók arra számítanak, hogy várhatóan 2023 közepén érkezik majd A Bridgerton család legújabb évada a Netflixre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét