Ilyen az, ha a The Last of Us posztapokaliptikus világa találkozik a Mario Kart fantasztikus elemeivel. 

Az elmúlt hetekben mindenki a Naughty Dog zombis világvégejátéka alapján készült sorozatról beszél, amelynek épp a mai napon futott be a soron következő, negyedik része az HBO Maxra. A széria sikerének köszönhetően nem volt kérdés, hogy a Saturday Night Live is előveszi a témát, és meg is hívták a főszereplőt alakító Pedro Pascalt a műsorba, aki egyébként második virágkorát éli a sorozat megjelenése óta – teljesen megérdemelten.

A népszerű amerikai szkeccsműsor még egy paródia előzetest is összehozott a The Last of Us-hoz, méghozzá nem is akármilyen formában, ugyanis a főszereplő Joelt a Mario Kart világába helyezték át, akinek Peach hercegnőt kell leszállítani A pontból B-be. Hab a tortán, hogy Joel/Mario-t is Pedro Pascal formálja meg.

A The Last of Us története egyébként a posztapokaliptikus Egyesült Államok területén játszódik egy világégést követően, miután egy gombavírus élő zombivá változtatta az emberek jelentős részét. A főszereplő egy Joel nevű morózus csempész (Pedro Pascal), akinek az a feladata, hogy eljuttasson egy Ellie nevű lányt (Bella Ramsey) egy félkatonai szervezethez, melynek tagjai úgy vélik, a tinédzser lehet a kulcs a kór legyőzéséhez.

Nem is olyan rég, A Fehér Lótusz sorozathoz is érkezett egy paródia az SNL jóvoltából, itt tudod megtekinteni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét