Elon Musk szerint az elmúlt három hónap rendkívül kemény volt, miközben  igyekezett megmenteni a csődtől a Twittert és a többi cégét is igazgatta. 

A platform tulajdonosa, Elon Musk arról számolt be a napokban, hogy sikerült visszahoznia a Twittert a csőd széléről, de senkinek sem kívánja azt a három hónapot, amin túl van. A milliárdos szerint a közösségi oldalnál még bőven akadnak kihívások, de csődeljárástól egyelőre nem kell tartani.

Egy tavaly novemberi találkozón Musk figyelmeztette a Twitter munkatársait, hogy a cég csődöt jelenthet, ha nem tudja orvosolni a bevételkiesést. Ugyanebben a hónapban Musk azt mondta, hogy a Twitter napi 4 millió dollárt veszít a hirdetők elvándorlása miatt.

A Platformer technológiai híroldal szerint a Twitter napi bevétele 40%-ot zuhant a múlt hónapban 2022 januárjához képest, mivel a cég fő hirdetői közül sokan visszább vettek a költekezésből. Az üzletember megerősítette, hogy utódja keresése már folyamatban van a Twitter vezérigazgatói posztján, bár pontos ütemtervet nem közölt, hogy mikor lép vissza.

Musk tavaly tavasszal tett 44 millió dolláros ajánlatot a közösségi oldal felvásárlására, majd hónapokon át tartó huzavona után végül októberben vette át az irányítást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét