A Fumax Kiadó jóvoltából magyarul is olvasható lesz a The Art and Making of Hogwarts Legacy gyönyörű világleíró album, ami nem csak a gamereknek, de a Harry Potter rajongóknak is igazi csemege lehet. 

Befutottak az első tesztek a Harry Potter-világában játszódó Hogwarts Legacyról, és kis túlzással mindenki arról beszél, hogy az Avalanche csapata olyan videójátékot tett le az asztalra, amely tényleg a HP-rajongók megvalósult álma. Az illusztris játék jóval Harry, Ron és Hermione előtt játszódik, ugyanis a 19. század végén járunk, amikor is egy Ranrok nevű goblin vezetésével goblin felkelés tör ki, mi pedig ötödéves roxforti hallgatóként igyekszünk valahogy túlélni ezt a cseppet sem veszélytelen kalandot.

Hogwarts Legacy-t a játék bejelentése óta hatalmas hype övezi, így nem meglepő, hogy a Fumax is elővette a témát, és bejelentették, hogy magyarul is érkezik a The Art and Making of Hogwarts Legacy album, amely a játék kulisszák mögötti világába enged betekintést. A kiadó még egy január végi videójukban adott hírt a hamarosan érkező kiadványról, most pedig a kötet borítójáról rántották le a leplet hivatalos Facebook oldalukon. Ahogy a posztjukban is írják: a borító még változhat részleteiben.

Hogwarts Legacy album
Fotó: Fumax Kiadó/ facebook

A The Art and Making of Hogwarts Legacy valamikor tavasszal érkezik, hogy pontosan mikor, még nem tudni, azt viszont már igen, hogy 250 oldal tömény Harry Potter-tartalom várja majd a rajongókat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét