A Sikoly-filmek sikeres újraindítása után a Sony úgy véli, a Tudom mit tettél tavaly nyáron című slasher-franchise-hoz is érkezhet a folytatás. 

Sokadik reneszánszát éli a slasher műfaja, a rajongóknak pedig az sem tudja kedvét szegni, hogy ezek többsége nem túl sikeres B-kategóriás film csupán. Ennek ellenére az elmúlt években újra divatba jöttek a kaszabolós horrorok, elég csak az ötödik Sikoly filmre gondolni, amely sikeres vérfrissítést hajtott végre a népszerű horror-franchise-on.

A Deadline most belső forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a Sony Pictures tárgyalásokat folytat Jennifer Love Hewitt és Freddie Prinze Jr. színészekkel egy esetleges új Tudom mit tettél tavaly nyáron filmet illetően. Az oldal szerint a filmet Jennifer Kaytin Robinson fogja rendezni, Neal H. Moritz producerként lesz jelen, Leah McKendrick pedig a forgatókönyvet írja.

A Sony szerint nem egyszerű másolatról lesz szó, hanem egy olyan folytatásról, amelyben visszahoznák az eredeti szereplőket, ugyanakkor új karakterekkel is bővítenék a világot, hasonlóan ahhoz, mint ahogy a Sikoly esetében is történt.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1997-ben bemutatott amerikai tinihorror olyan, később híressé vált színészeket indított el a pályán, mint Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt és Sarah Michelle Gellar. A horrorfilm további két részt élt meg, majd az Amazon 2021-ben sorozat formájában is megpróbálta újjáéleszteni a Halász legendáját, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét