Erre a Szomorú szamuráj rebootra nem lehetett felkészülni

Gyorsan le kell szögeznem, hogy én is abba a generációba tartozom, amelyik még látta belülről a Globe diszkót, a High Life-ot és a Hully Gully-t, de azért megcsikordult a fogam, amikor a Szomorú Szamuráj új feldolgozását meghallottam.

Sokan nem is gondolnák, de a legutóbb kiadott Ámokfutók-lemez óta nem 20, hanem csak 5 év telt el, így elmondhatjuk, hogy a 30 éves zenekar – nem tudom, ez a szó helyes-e ebben az esetben – továbbra is elég aktív.

És most itt van, megjött a Szomorú szamuráj is, ami egyben a pénteken érkező teljes lemez előfutára is

Az Ámokfutók 1993-as megalakulása óta a mai napig felrázza a bulizós közönséget – de mindenképpen vidám, vagy éppen keserédes, nosztalgikus hangulatot varázsol az épp leülni készülő bulikba. így nem akármilyen válogatáslemezt tarthatnak február 10-étől a kezükben a rajongók, valamint a retro és új dallamok szerelmesei!

Új verzióban hallhatjuk többek közt a „Szomorú Szamuráj”-t, a „Ne sírj”-t vagy a címadó „Szállj velem!”-et, amelynek mix- és masteringjén egy sor további elismert zenész dolgozott: köztük van Deseő Balázs, Csicsák Norbert, Csont István, Galamb Zoltán, Zs Sound és Vígh Arnold, Pálfi Balázs (Sonic Garden), Ribár „Gzoo” Géza.

A közreműködők közt olyan előadók szerepelnek, mint Burai Krisztián, a Haddaway-jel együtt turnézó Danis Elza, Barbi illetve meglepetésként az egykori tag, Keira, rapper-szövegíró Renáta.

Szóval pénteken figyeljen mindenki, aki nem akar lemaradni egy korszakalkotó Lemez megjelenéséről!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét