Sárkányok háza dokusorozat jön az HBO Maxra

Sárkányok háza dokumentumsorozat

A 10 részes Sárkányok háza dokumentumsorozat napokon belül elérhetővé válik az HBO Max kínálatában. 

Sárkányok háza kétségtelenül a nyár egyik legjobb sorozata volt, amelyet milliók követtek hétről hétre, hiszen mindenki tudni akarta, hogyan alakul a Targaryen-család sorsa, benne Rhaenyra Targaryen hercegnővel, I. Viserys Targaryen királlyal és Daemon Targaryen herceggel. A szériának sikerült mindent várakozást felülmúlnia, szerintünk is zseniálisan sikerült, így nem volt kérdés, hogy második évad is készül mjad belőle. Hogy az új etap mikorra várható, egyelőre még nem tudni, ám a Digitalspy szerint esélyes, hogy csak 2024-ben térnek vissza Targaryenék a képernyőre.

A várakozást enyhítendő az HBO összedobott egy informatív dokumentumsorozatot, amely a Sárkányok háza gyártását mutatja be. A 10 részes The House That Dragons Built-hez (magyarul A ház, amit sárkányok építettek) eddig a hazai HBO Max előfizetők valamiért nem tudtak hozzáférni, ám ez most megváltozik, ugyanis Valentin-nap előtt egy nappal, február 13-án az összes epizód itthon is elérhetővé válik.

Ennek örömére egy hangulatos, magyar feliratos előzetest is érkezett, ami abszolút meghozza a kedvet a kulisszák mögé engedő sorozathoz. Több mint 100 interjúval, a The House That Dragons Built-sorozat négy és fél órányi exkluzív, kulisszák mögötti tartalmat kínál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét