Limitált kiadású, Hogwarts Legacy tematikájú DualSense kontroller érkezett a Sonytól, melyet látva csak egyetlen kérdésünk van: hol fizethetünk? 

Brutálisan menő kontrollerrel kedveskedik a Sony a Harry Potter/Hogwarts Legacy rajongóinak. A professzionális gamerek igényeit is kielégítő DualSense technológiával érkező termék a Hogwarts Legacy-ra jellemző jegyeket hordozza magán, ötvözve a varázslatot a viktoriánus kor elemeivel. Nagy bánatunkra a limitált kiadású kontroller csak az Egyesült Királyságban (február 10-től) és az USA-ban (február 28-tól) lesz elérhető, és ott is csak a készlet erejéig vásárolhatnak a vevők.

Nem ez egyébként az egyetlen Hogwarts Legacy-s dolog, amire szívesen költenénk. A Fumax Kiadó a napokban emlékeztette a vásárlóit, hogy tavasszal érkezik a könyvesboltok polcaira egy, a játékhoz kapcsoló album, a The Art and Making of Hogwarts Legacy, amely a kulisszák mögé enged majd betekintést.

Ami pedig a játékot illeti, hónapok óta óriási hype övezi a Hogwarts Legacyt, és ebből kifolyólag gigantikus elvárásokkal voltak az irányba, ám úgy tűnik, sikerült megugrania ezeket, egy-két apróságot eltekintve ugyanis nagyon is pozitív kritikát kapott a játék. A történetben egyébként ne keressük Harryt, Ront és Hermionét, ugyanis egészen az 1800-as évek végéig ugrunk vissza, amikor nem Voldemort, még csak nem is Grindelwald, hanem egy Ranrok nevű goblin és egy sötét varázsló, Victor Rookwood okoz galibát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét