Hivatalosan is lesz második évad az AMC Mayfair boszorkányok élete című sorozatából. 

Már 2020-ban tudni lehetett, hogy a tavaly elhunyt Anne Rice Vámpírkrónikák gyűjtőnév alatt futó regénysorozatának jogai az amerikai AMC csatornához kerültek, így szinte biztos volt, hogy a szerző népszerű vámpírjai vissza fognak térni, méghozzá egy sorozat formájában. Tavaly októberben el is rajtol a széria, amelyben Louist Jacob Anderson, Lestat de Lioncourt pedig Sam Reid alakította. Nem a Vámpírkrónikák azonban az egyetlen Anne Rice-könyvsorozat, amire az AMC lecsapott.

A Mayfair boszorkányok élete könyvsorozatból készült széria január 5-én rajtolt el, Alexandra Daddarióval (A fehér lótusz) a főszerepben. A történet egy gyönyörű idegsebésznőről szól, Rowan Mayfairról szól, akinek rendkívüli tehetsége van a gyógyításhoz és rontáshoz. Rowan a kaliforniai partok előtt hajózva kimenti az óceánból a fuldokló Michael Curryt, akt a Halál érintése félelmetes, természetfölötti adottsággal ruház föl. 

A széria fogadtatása pozitív volt, legalábbis erre utal, hogy az AMC bejelentette: érkezik a második évad. „A Mayfair boszorkányok élete és az Interjú a vámpírral  sikere jól mutatja Anne Rice munkájának erejét és mesteri tudását” – mondta Mark Johnson, aki az AMC Networks teljes Anne Rice-univerzumát felügyeli.

A hírek szerint az új évad forgatása még ebben az évben megkezdődik New Orleans-ban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét