Egy ideje már tudni, hogy spin-off készül A Bridgerton család című sorozat Sarolta királynőjéről, és most Valentin-nap alkalmából befutott az első előzetes is. 

A Queen Charlotte: A Bridgerton Story, avagy Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet A Bridgerton család című sorozat Sarolta királynőjéről szól, akinek a fiatalkorát követhetik nyomon a nézők az új sorozatban. A hivatalos szinopszis szerint a történet a fiatal királynő György királlyal való házasságát és az akkoriban zajló társadalmi folyamatokat mutatja be.

Valentin-nap alkalmából befutott az első előzetes és a premierdátum is: május 4-ét kell bevésni a naptárakba!

Közben gőzerőkkel készül A Bridgerton család harmadik évadja is, amely Julia Quinn regénysorozatának negyedik részét, a Mr. Bridgerton csábítását dolgozza fel, amely Colin Bridgertonról és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtonról szól, akiknek a kapcsolata barátságból szép lassan valami mélyebbé alakul. Míg az első szezonban Daphne és a városba érkező herceg, Simon Basset szerelmét ismerhették meg a nézők, addig a második évad a Bridgerton-klán legidősebb fia, a vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) párválasztását és megházasodását követte nyomon.

Hivatalos premierdátum egyelőre nincs, de a rajongók arra számítanak, hogy várhatóan 2023 közepén érkezik majd A Bridgerton család legújabb évada a Netflixre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét