Ősszel érkezik a tengerentúlon a Lore Olympus, magyarul Olümposzi história címmel megjelent képregények 5. könyves kiadása. 

Rachel Smythe újragondolt szerelmi története először a Webtoon-on jelent meg, majd a hatalmas sikernek köszönhetően fizikai formában is elkezdték kiadni. Eddig négy kötet jelent meg a tengerentúlon, és hamarosan érkezik az ötödik is, amely az előzőekhez hasonlóan két kiadásban lesz megvásárolható: egy „alap” és egy „exkluzív” változatból lehet majd választani. Mutatjuk!

Az alap:

Lore Olympus 5.

Az exkluzív:

Mint látható is, az ötödik Lore Olympus október 3-ától lesz elérhető. A hazai kiadás egyelőre két kötetnél jár, ám már nem kell már sokat várni az újabb kötetre, amely február végén kerül a könyvesboltok polcaira.

Az Olümposzi história Hádész és Perszephoné történetét meséli el modern köntösbe csomagolva a könnyed, szappanoperákat idéző témák mellett olyan komoly területeket is érintve, mint a bántalmazó kapcsolat, az érzelmi és fizikai bántalmazás és a szexuális erőszak. Habár a karakterek mind a görög mitológia fiktív személyiségei és a történetüket is a fantázia szülte, az általuk bemutatott viselkedési minták nagyon is valóságosak. Az Eisner-díjra jelölt képregény 2018 márciusában indult a kimondottan internetes publikálásra kitalált Webtoon nevű oldalon, itthon a Ciceró Könyvstúdió gondozásában jelennek meg a kötetek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét