Befutott végre a hamarosan érkező Árnyék és csont második évadának hosszú, teljes értékű előzetese. 

Március 16-án érkezik a Netflixre a Leigh Bardugo könyvsorozatiból készült Árnyék és csont második évada, amely a vártakkal ellentétben nem csak az Ostrom és vihart, hanem a főtrilógia befejező regényét, a Pusztulás és felemelkedést is feldolgozza – a Hat varjú történetével párhuzamosan.

Valentin-nap alkalmából már érkezett egy rövidke részlet a Ben Barnes alakította Éjúrral a főszerepben, most pedig befutott az első hosszú, teljes értékű előzetes is az új etaphoz.

Az előzetes mellett pedig egy plakát is érkezett az új évadhoz, mutatjuk!

Árnyék és csont második évad

Az első évadban Alina Starkovát és gyermekkori jó barátját, Malt besorozzák Ravka hadseregébe: a lányt térképésznek, a fiút nyomkeresőnek. A két fiatal hamarosan életveszélyes küldetésre indul a volkrákkal teli Árnyzónába, ahol Alina egy támadás során természetfeletti erőről ad tanúbizonyságot. Az eset az egész életét, sőt az országa sorsát is megváltoztatja, ő lehet ugyanis az a különleges képességű Napidéző, aki feloszlathatja a Ravkát kettészelő Árnyzónát. A hír hatására megjelenik a grisákból álló Második Hadsereg feje, az Éjúr, aki magához veszi Alinát, és elviszi a grisa akadémiára, hogy közös erővel kibontsák a lányban rejlő képességeket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét