A Joelt alakító Pedro Pascal nem hagyja, hogy sorozatbéli szerepe elvegye a kedvét a gomba-evéstől.  

Hatalmasat megy az HBO Max új sorozata, a videójáték-alapján készült The Last of Us, amelyben egy halálos gombavírus élő zombivá változtatta az emberek jelentős részét. Főszereplőnk, egy Joel nevű morózus csempész, akinek az a feladata, hogy eljuttasson egy Ellie nevű lányt egy félkatonai szervezethez, melynek tagjai úgy vélik, a tinédzser lehet a kulcs a kór legyőzéséhez.

A sorozat óta valószínűleg sokaknak elment a kedve a gombáktól, nem így a főszereplőt alakító Pedro Pascalnak, aki a Late Night with Seth Meyers beszélgetős műsorban azzal viccelődött, hogy még a The Last of Us sem tántoríthatja el a gomba-evéstől. „Imádom a gombát, minden fajtáját” – mondta a színész, majd elpoénkodtak a műsorvezetővel, hogy az ehető gombák mellett a nehezen beszerezhető varázsgombák sem rosszak.

A Joelt alakító Pedro Pascal és az Ellie-t megformáló Bella Ramsey.

Habár még fut az első évad, már be is rendelték a második etapot, ami nagyon valószínű, hogy a The Last of Us Part II videójáték cselekményét fogja majd feldolgozni. A széria hatodik része egyébként pont a mai napon érkezett az HBO Maxra, így aki még nem látta, az mihamarabb pótolja, lehetőleg egy gombás chips kíséretében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét