Harry Herceg és Meghan Markle nagyon berágott a South Parkra

Harry Herceg és Meghan Markle valamiért nem szerette azt a South Park epizódot, ami róluk szólt. A pereskedésen gondolkoznak.

A South Parkot lehet szeretni, lehet utálni, de a sorozatot nagy valószínűséggel csak azok nem ismerik, akik az eddigi életüket egy centrumos reklámszatyorban gubbasztva élték le. Az epizódok nem túl CGI-ozva ugyanakkor a maguk egyszerűségében mesterien megalkotott szereplői mindig az aktuális problémákra, vagy legalábbis az aktuális eseményekre reflektálnak.

Ezúttal Harry és Meghan teljes világsajtót megjárt történetére esett az alkotók választása. AZ aktuális epizód pedig nem igazán tünteti fel a „hercegi párt” a lehető legjobb fényben. Harry-ék ugyanis folyamatosan azon sápítoznak benne, hogy miért nem tudják őket békén hagyni végre és miért nem élhetnek átlagos életet. Ami jogos is lenne, ha mindeközben nem próbálnák az általuk elérhető összes eszközzelfelhívni magukra a figyelmet. Szerepelnek a sajtóban, könyvet írnak és egyáltalán a lehető legkevésbé átlagos emberként viselkednek.

Mindenki maga döntse el, hogy ez a rész mennyire gázolt Harry Herceg és Meghan Markle lelkébe, ők mindenesetre úgy gondolták, hogy elviselhetetlenül és az ügyvédeik már keresik is a módját, hogy bepereljék a népszerű sorozat alkotóit.

Mondjuk az eddigi részekből ítélve sok sikert kívánunk nekik ehhez.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét