A rajongók hiányolták Scooby-Doo-t az HBO Max Vilma sorozatából, ezért összehoztak a két karakternek egy találkozót. 

Január közepén rajtolt el a Vilma előzménysztori az HBO Maxon, amely a Rejtély Rt. legokosabb tagjára, Vilma Dinkley-re fókuszál. Vilmát, aki ezúttal egy barnabőrű és biszexuális karakter, Mindy Kaling szólaltatja meg, aki Kelly Kapoorként lehet ismerős A hivatal (The Office) nézőinek. A széria meglehetősen megosztóra sikeredett (erre utal az 1.4-es IMDb pontszám is), valószínűleg azért is, mert egyszerre igyekszik kiszolgálni napjaink trendjeit, miközben ki is figurázná a túlzottan píszí megközelítéseket.

Habár Bozont a fekete Norville személyében szerepel a történetben, Scooby-Doo-nak nyoma sincs az oldalán. A habókos német dog persze sokaknak hiányzott a szériából, így semmi meglepő nincs abban, hogy az Avocado Animations YouTube-csatorna egy rajongói videóban összehozta a két karaktert – igaz ezzel a Scoobyval nagyon nem szívesen futnánk össze egy sötét sikátorban.

Tavaly ősszel egyébként a Warner Bros. hivatalosan is „megerősítette„, hogy Vilma karaktere a saját neméhez vonzódik, ugyanis az egyik legújabb, Trick or Treat Scooby-Doo! című halloweeni különkiadásban (amelynek egyébként semmi köze a szóban forgó  Velma sorozathoz) a narancssárga pulcsis, szemüveges okostojás gyengéd érzéseket táplál Coco Diablo divattervező iránt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét