A Micimackó: Vér és méz horror rendezőjének a Teletabik és a Tini nindzsa teknőcök átdolgozására is lenne ötlete. 

Hónapok óta hatalmas a hype Rhys Frake-Waterfield Micimackó-horrorja körül, olyannyira, hogy a minimális büdzsé ellenére a film végül nemzetközi forgalmazásba került. A Micimackó: Vér és Méz alaptörténete szerint Róbert Gida főiskolára megy, a Százholdas Pagony lakói pedig magukra maradnak az erdőben. Élelem és társaság híján Micimackó és legjobb barátja, Malacka szép lassan visszatérnek állatias énjükhöz, és elkezdenek préda után kutatni, miután felzabálták Fülest. A szomorkás csacsinak tehát nem jut nagy szerep a történetben, ugyanis már a történet elején eledel lesz belőle.

A rendező már korábban is említette, hogy más klasszikus mesékre is fáj a foga, például a Pán Pétert is szívesen átdolgozná, aki J. M. Barrie 1902-ben kiadott novellájában jelent meg először, majd 1953-ban a Disney is mozgóképre adaptálta a történetét. Emellett készül a Bambi horrorverziója is, amelyet Scott Jeffrey rendez, Rhys Frake-Waterfield pedig a producerként lesz jelen.

Rhys Frake-Waterfield, a Micimackó horrorfilm rendezője.

A Collider újságírója nemrégiben arról faggatta Frake-Waterfieldet, hogy ha nem kötnék a szerzői jogok, melyik mesét dolgozná át szívesen. A rendező erre a Tini nindzsa teknőcöket említette, ugyanis szerinte ebben a mesében már eleve van valami félelmetes: „félig ember, félig teknőc lények, akik a csatornákban élnek, egy patkány a királyuk, és felfegyverkezve kúsznak elő a csatornákból„. Emellett a Teletabik meséjét is el tudná képzelni horror-feldolgozásban.

Egyébként a kisköltségvetésű Micimackó slasher a magyar mozikat sem kerüli el: a  Micimackó: Vér és Méz március 2-ától lesz látható a filmvásznon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét