Az HBO hivatalosan is leállította a True Blood – Inni és élni hagyni reboot munkálatait. 

2020-ban lehetett először arról hallani, hogy a True Blood – Inni és élni hagyni rebootján dolgozik az HBO. A széria anno összesen hét évadot élt meg – az utolsó epizód 2014 nyarán került műsorra -, és olyan sztároknak alapozta meg a karrierjét, mint Alexander Skarsgård, Anna Paquin és Stephen Moyer.

A hírek szerint a Riverdale-t is jegyző Roberto Aguirre-Sacasa felelt volna a projektért, ám ezt leszámítva szinte semmit nem lehetett tudni az új szériáról. A gyanúsan nagy csönd után most az utolsó remény is szertefoszlott, ugyanis az HBO hivatalosan is közölte: nem tervez tovább a vámpíros sikersorozat újragondolásával. Erről az HBO vezérigazgatója, Casey Bloys beszélt a Variety-nek adott interjújában, ahol elmondta, hogy hiába ugrottak neki többször is a sorozat újraindításának, sehogy sem akart összejönni a dolog.

Az eredeti sorozat Charlaine Harris regénysorozatát dolgozta fel, az HBO-tól megszokott szabadszájú módon tálalva a történetet a felnőtt nézőknek. A sztori főszereplője egy telepatikus képességekkel bíró pincérnő, Sookie Stackhouse, aki beleszeret egy több mint 150 éves vámpírba, Bill Comptonba. A történet egyébként egy Bon Temps nevű louisianai településen játszódik, egy olyan világban, ahol a szintetikus vér feltalálása után a vámpíroknak már nincs szükségük az emberi vérre, mint táplálékforrásra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét