Az Árnyék és csont sztárjai a sorozattal kapcsolatos teóriákra és tweetekre reagáltak. 

Március 16-án érkezik a Netflixre a Leigh Bardugo könyvsorozatiból készült Árnyék és csont második évada. A várva várt YA fantasy következő etapja a vártakkal ellentétben nem csak az Ostrom és vihart, hanem a főtrilógia befejező regényét, a Pusztulás és felemelkedést is feldolgozza – a Hat varjú történetével párhuzamosan.

Valentin-nap alkalmából már érkezett egy rövidke részlet a Ben Barnes alakította Éjúrral a főszerepben, nem sokkal később pedig megkaptuk az első, teljes értékű előzetest is. Most a sorozat sztárjai a lelkes rajongók tweetjeire és a különféle teóriákra reagáltak egy vicces videó keretein belül.

Az első évadban Alina Starkovát és gyermekkori jó barátját, Malt besorozzák Ravka hadseregébe: a lányt térképésznek, a fiút nyomkeresőnek. A két fiatal hamarosan életveszélyes küldetésre indul a volkrákkal teli Árnyzónába, ahol Alina egy támadás során természetfeletti erőről ad tanúbizonyságot. Az eset az egész életét, sőt az országa sorsát is megváltoztatja, ő lehet ugyanis az a különleges képességű Napidéző, aki feloszlathatja a Ravkát kettészelő Árnyzónát. A hír hatására megjelenik a grisákból álló Második Hadsereg feje, az Éjúr, aki magához veszi Alinát, és elviszi a grisa akadémiára, hogy közös erővel kibontsák a lányban rejlő képességeket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét