Joel játékbeli megformálója, Troy Baker is felbukkan a The Last of Us soron következő, nyolcadik részében. 

Tegnap került fel az HBO Max kínálatába a The Last of Us sorozat hetedik epizódja, amelyben betekintést nyerünk Ellie előéletébe, többek közt, hogy miként fedezte fel az immunitását a fertőzésre. A jövő hétfőn érkező nyolcadik részben azonban már visszaugrunk a jelenbe, és az előzetesből kiderül, hogy egy régi-új alak is felbukkan a folytatásban.

Az új előzetesben Ellie a sebesült Joelt ápolja, amikor összefut egy csapattal, akik felajánlják neki, hogy csatlakozhat hozzájuk. A sapkás figura nem más, mint a videójátékok Joeljét szinkronizáló Troy Baker, aki az Ellie-t megkörnyékező csoport egyik tagját alakítja.

A legutóbbi The Last of Us rész egyébként a cikk írásának pillanatában a legrosszabb, 7.7-es IMDb-pontszámmal rendelkezik, ezzel pedig „lekörözte” a Bill és Frank románcát bemutató harmadik epizódót, amelyet szintén sokan lepontoztak. Panaszra azért még így sincs okuk a készítőknek: a The Last of Us jelenleg az HBO legnézettebb sorozata, és összességében 9.1-es IMDb pontszámmal büszkélkedhet.

A sorozat iránti érdeklődés persze nem véltelen. Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy az első konzolgeneráció egyik, ha nem legjobb videójátéka volt a 2013-as The Last of Us, de olyanok is akadnak szép számmal, akik szerint a Naughty Dog túlélőhorrorja minden idők legjobb videójátéka is egyben. A történet a posztapokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, amikor egy rettegett mutáns gombavírus az emberek nagy részét élő szörnyetegekké változtatta. A történet főszereplője egy Joel nevű mogorva csempész és egy tinédzser lány, Ellie, akiről egy félkatonai szervezet úgy véli, ő lehet a kulcs a súlyos kór legyőzéséhez.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét