Ebben a hónapban érkezik a Netflix új, animációs sorozata, amelyben Elvis egy kettős életet élő titkos ügynök lesz. 

A rock and roll-sztár halálát számos legenda övezi, néhány rajongója a mai napig azt vallja, hogy a halála és a temetése megrendezett volt. Egyes teóriák szerint Richard Nixon, az USA egykori elnöke szövetségi ügynökként eskette fel Elvist, akinek később egy tanúvédelmi program keretében megrendezték a halálát. Hogy ebben a történetben mi igaz és mi nem, azt mindenki döntse el saját maga, a Netflix mindenesetre tesz egy próbát azzal, hogyan teljesít a Király az amerikai kormány titkos ügynökének szerepében.

A történet szerint Elvis – akit  Matthew McConaughey szólaltat meg – nappal és kora este énekesként lép fel, az éj leple alatt viszont egy titkos kormányprogram kémjeként üldözi a gonosztevőket. A véres, akciódús animációs sorozathoz már érkezett egy rövidke előzetes, most pedig a hosszabb verzió is befutott, ami igencsak szórakoztató őrülettel kecsegtet.

Az ötletes elgondolás mellett bizakodásra ad okot, hogy a tízrészes sorozatot a nagysikerű Pókember: Irány a Pókverzum! filmet is készítő stúdió, a Sony Pictures Animation készíti. Mike Arnold és John Eddie írókként, Priscilla Presley pedig executive producerként támogatja a projektet.

Elvis március 17-án áll szolgálatba a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét