Egy újabb jelenet, újabb klipp érkezett az Árnyék és csont hamarosan érkező második évadához. 

A Netflix tavaly áprilisban mutatta be a Shadow and bone – Árnyék és csont sorozatot, ami valószínűleg jobban sikerült, mint ahogy azt sokan gondolták, mindenesetre a számokkal elégedettek voltak a szolgáltatónál, így zöld utat kapott a folytatás (a premiert követő első négy hétben 55 millióan néztek bele). Az új etaphoz már érkezett egy hosszú előzetes, korábban pedig Valentin-napra kaptunk egy jelenetet az Éjúrral a főszerepben. Most egy újabb részlet látott napvilágot a sorozatból, amelyben Alina és Mal mellett Patrick Gibson, mint Nikolai Lantsov is látható.

A sorozat Leigh Bardugo Grisaverzum-regényein alapul, az új évad pedig a fő trilógia második és harmadik részét, az Ostrom és vihart és a Pusztulás és felemelkedést is feldolgozza – a Hat varjú története pedig halad tovább a maga útján.

Magyar szemmel egyébként különösen érdekes volt nézni az Árnyék és csont első évadát, mert a Vajákhoz hasonlóan hazai tájakon forgatott a stáb. Többek között a Szentendrei Skanzenben és a keszthelyi Festetics-kastélyban is zajlottak a forgatások, az épület és annak belső tere a filmbéli cár palotájaként szolgált. A második évadot szintén nálunk forgatták.

Az Árnyék és csont nyolcrészes második évaddal március 16-án tér vissza a Netflixre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét