A Hogwarts Legacy PS4 és Xbox One változata tovább csúszik egy hónappal. 

A Harry Potter-világában játszódó Hogwarts Legacy február 10-én rajtolt el az új generációs konzolokon, pontosabban a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X/S-en, valamint PC-re is ekkor érkezett meg. Eddig úgy tudtuk, hogy a PlayStation 4 és Xbox One birtokosok április 4-én léphetnek majd be a 19. századi Roxfort falai közé, ám nemrégiben kiderült, hogy későbbi dátummal kell számolniuk az előző generációs konzolok birtokosainak.

Az Avalanche Software hivatalosan is bejelentette, hogy a tervezettnél csak később, várhatóan május 5-én jelenik majd meg a Hogwarts Legacy a PS4-es és Xbox One-os verzióban. Twitter-bejegyzésükben arról írnak, hogy keményen dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb élményt tudják nyújtani, de ehhez még egy kis plusz időre lenne szükségük.

Ami pedig a játékot illeti, hónapok óta óriási hype övezi a Hogwarts Legacyt, és ebből kifolyólag gigantikus elvárásokkal voltak az irányba, ám a játéknak sikerült megugrania ezeket, egy-két apróságot eltekintve ugyanis nagyon is pozitív kritikát kapott. A történetben egyébként ne keressük HarrytRont és Hermionét, ugyanis egészen az 1800-as évek végéig ugrunk vissza, amikor nem Voldemort, még csak nem is Grindelwald, hanem egy Ranrok nevű goblin és egy sötét varázsló, Victor Rookwood okoz galibát a varázsvilágban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét