Hacsak meg nem találják a hosszú élet titkát, a 100 Years: The Movie You Will Never See című filmet egészen biztosan nem fogod megnézni. 

John Malkovich és Robert Rodriguez neve hallatán bizonyára sokaknak felcsillan a szeme, de mielőtt túlontúl belelkesednénk, jó ha tudjuk, hogy a 2015-ben készült alkotásnak csak száz évvel később, 2115-ben lesz a premierje. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy sem Malkovich, sem Rodriguez és igen nagy valószínűséggel mi sem nézhetjük meg, mi sül ki a világsztár és a rendező közös produkciójából.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem egy egész estés produkcióról, hanem egy rövidfilmről van szó, melyet valamilyen formában a nagyon drága Louis XIII nevű luxuskonyak ihletett, amelyet 1915-ben palackoztak. Tudjuk emellett, hogy a forgatókönyvet John Malkovich írta, és ő maga is lesz benne a főszereplő, a rendező Robert Rodriguez, a női főszereplő Shuya Chang, az antagonista Marko Zaror, valamint egy Pharrell Williams dal is felcsendül benne – melyet néhány kiválasztott már hallhatott egy 2017-es sanghaji buli alkalmával.

A kisfilmben három különböző jövőkép jelenik meg, mindháromhoz kaptunk már egy előzetest.

A film egyik példányát egy golyóálló üveggel védett, csúcstechnológiás széfben tartják lezárva a franciaországi Cognacban lévő XIII. Lajos pincéjében.

A 100 Years: The Movie You Will Never See filmet 2115. november 18-án mutatják be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét