A The Last of Us nyolcadik epizódjában egyébként Joel szinkronszínésze is debütált. 

Január 15-én rajtolt el az HBO Maxon a Naughty Dog videójátéka alapján készült The Last of Us Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével. A sorozat már az első epizódot követően nagy siker lett, ami nem csoda, hiszen a Playstation 3 egyik legexkluzívabb címét vitte mozóképre, méghozzá nem is rosszul: mind a hangulat, mind a színészi játékot illetően elégedettek lehetnek a rajongók.

Mindezek fényében nem meglepő, hogy a legutóbbi epizód a széria eddigi legnagyobb nézettségét produkálta: a legfrissebb adatok szerint a nyolcadik rész 8,1 millió nézőt ültetett a képernyők elé vasárnap este – az Egyesült Államokban ekkor érkeznek az új részek. A jövő heti évadzárót megelőző rész 74%-os növekedést produkált a sorozat január közepén tartott premierjéhez képest, amely 4,7 millió embert vonzott, ezzel a streaming korszak harmadik legnagyobb debütálását produkálta az HBO-nál.

A sorozat továbbra is uralja az HBO Max toplistáját, és az utóbbi nyolc egymást követő héten át az összesítésben mindig az első helyen szerepelt. Joel és Ellie utazása azonban a végéhez közeledik: itthon március 13-án, hétfőn fut be az utolsó rész, amihez megkaptuk már az előzetest is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét