Március 9-én, azaz a holnapi napon nálunk is megérkezik a mozikba a Sikoly hatodik része, amelyen már nem egy kisvárosban, hanem New Yorkban tombol Szellempofa. 

A Sikoly ötödik felvonásának még a járványidőszakban is sikerült lepipálni a negyedik rész nyitányát, ráadásul a kritikái is jók lettek, így senkit sem ért meglepetésként, mikor zöld utat kapott a hatodik rész. Az új rész egyik érdekessége, hogy már nem Woodsboróban, hanem New Yorkban járunk, ám hiába a nagyváros és a sok ember, mindenki a maga dolgával van elfoglalva, és senki sem segít Szellempofa áldozatainak.

A legújabb felvonás az előző rész folytatása lesz, vagyis Jenna OrtegaMelissa BarreraJasmin Savoy Brown és Mason Gooding is szerepelni fog benne, de a Sikoly-veteránnak számító Courteney Cox, valamint a Sikoly 4-ben játszó Hayden Panettiere is visszatér. Neve Campbell azonban nem vállalta újra a szerepet, mivel úgy érezte, hogy megalázaó az a fizetés, amit felajánlottak neki a szerepért.

Most befutott a végső előzetes, ami alapján a film alaposan felborzolja majd a kedélyeket.

A pletykák szerint az új rész a legfélelmetesebb, mind közül, így nem is csoda, hogy X besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy kizárólag felnőtt nézőknek ajánlott a megtekintése, és csak 22 órától kezdődő vetítéseken lesz megtekinthető itthon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét