Hamarosan érkezik a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, ami az előzetes alapján humoros és látványos kalandot ígér. 

Nem véletlenül került be a tavasz leginkább várt filmjeiről szóló cikkünkbe a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, ugyanis a világ egyik, ha nem legismertebb szerepjátékát dolgozza fel, amely a magyar nézőknek leginkább a Stranger Things sorozatból lehet ismerős. Laikusként talán annyit érdemes tudni a játékról, hogy a játékosok bizonyos karakterek bőrébe bújnak és a játékmester által irányított kalandokban vesznek részt egy tábla körül ülve, melyekben szörnyek és mindenféle különleges lények, például sárkányok szerepelnek.

A Chris Pine, Michelle RodriguezHugh Grant és a Bridgerton sorozat sztárja, Regé-Jean Page főszereplésével készült filmben egy jóképű tolvaj által verbuált csapat el akar lopni egy értékes ereklyét, csakhogy a gépezetbe homokszem kerül, mikor feltámasztanak egy gonosz és rendkívül erős előhalott lényt, aki nekromanciával képes a halottakat a maga oldalára állítani. És ahogy az lenni szokott, hőseinknek meg kell küzdeniük a gonosz lénnyel, ha meg akarják menteni az emberiséget.

A filmet Jonathan Goldenstein/John Francis Daley rendezőpáros vette kezelésbe, akik az Éjszakai játék című komédiát direktorként, míg a Pókember: Hazatérés című Marvel/Sony produkciót íróként jegyzik. A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület március 30-án érkezik a magyar mozikba, alább az új szinkronos előzetest találjátok.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét