Az új Harry Potter-kézikönyv, a Varázsalmanach ősszel érkezik a könyvesboltokba, és ha ez nem volna elég, már elő is rendelhető a kiadó hivatalos webshopjából. 

Az előző héten sokan, sokat cikkeztek arról, hogy J. K. Rowling új Harry Potter-könyvet írt, és hamarosan magyarul is olvasható lesz. A hangzatos címek ellenére sajnos szó sincs arról, hogy az írónő egy újabb regénnyel jelentkezett volna: a Varázsalmanach egy enciklopédiaszerű kiadvány lesz, amelyet „az első hivatalos mágia-kézikönyv”-ként jellemez az eredeti szeptológiát is kiadó Animus Kiadó.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennénk lelkesek, sőt: a kiadvány igazi csemege lesz a Harry Potter-könyvek rajongói számára, már csak azért is, mert állítólag olyan összefüggésekre is felhívja majd a figyelmet, amely esetlegesen elkerülhette a rajongók figyelmét olvasás közben.

A kiadó közlése szerint az új Harry Potter-kézikönyv részletes tudást kínál a rajongók „a szereplőkről, a Roxfortról, a varázsvilág intézményeiről, a varázslényekről, növényekről, varázslatokról”. Megtudhatják többek között, „hogy pontosan hogyan néznek ki az egyes szereplők ruhái, mi a patrónusuk, vagy hogy mit árulnak a Weasley Varázsvicc Vállalatnál.”

Névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog várja tehát az olvasókat, a kötet ráadásul már elő is rendelhető a kiadó hivatalos webshopjából – a cikk írásának pillanatában 15 992 forintért szerezhető be. A kötet várhatóan október 31-én jelenik majd meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét