A Fall című netflixes thriller többeknél kivágta a biztosítékot, több néző is rosszullétről számolt be a film nézése közben. 

Nem egy alkalommal fordult már elő, hogy bizonyos filmek annyira brutálisra sikeredtek, hogy a nézők szó szerint rosszul lettek, mert nem bírták gyomorral azokat a válogatott borzalmakat, amiket a vásznon/képernyőn láttak. Ezúttal a Fall című túlélőfilm verte ki a biztosítékot a nézőknél, miután többen kellemetlen testi tünetekről számoltak be a film nézése közben.

A brit Daily Mail bulvárlap szerint a nézők közül többen stresszérzése, hányingerre és szorongásra panaszkodtak, különösen azok, akik félnek a magasságtól. Olyan is volt viszont, aki hányt és pánikrohamot kapott a film közben.

A történet egyébként két adrenalinfüggő lányról szól, akik a fejükbe veszik, hogy felmásznak egy rádiótorony tetejére, ám ahogy az lenni szokott, a kiruccanás nem megy épp zökkenőmentesen. A film az Egyesült Államokban már tavaly megjelent, ám Európában csak nemrégiben vált elérhetővé a Netflixen (bár Magyarországon valami oknál fogva nem nézhető).

Korábban a Terrifier 2 horrorfilm kapcsán írtunk hasonlóról, ami annyira brutálisra sikeredett, hogy állítólag több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet az Egyesült Államokban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét