A Kokainmedve után itt a Kokaincápa, ami agyzsibbasztás terén talán még a Zs-kategóriás trashfilmek királyát, a Sharknado – Cápavihart is kenterbe veri. 

Az idehaza február 23-án bemutatott Kokainmedve hatalmas hírverést kapott, amit elsősorban annak köszönhetett, hogy egy elsőre hihetetlennek hangzó igaz történetet dolgoz fel. A valódi eset persze sokkal visszafogottabb a filmbélinél, ám az alapfelvetés, miszerint Georgia államban egy medve bekokózott, miután egy drogcsempész csomó kokaint hajított ki a repülőgépéből és szórt szét a környéken, valóban igaz. Azonban míg a valóságban szegény maci annyi drogot felfalt, hogy lehetetlenség volt túlélnie a tripet, a filmben az állat nem pusztul el, csak őrült vérengzésbe kezd.

Elizabeth Banks,Charlie angyalai rendezőjének horror-vígjátéka mindenkit kiégetett, a Wild Eye Releasing produkciós cég szerint pedig van még szufla az ilyen és ehhez hasonló történetekben, ezért megcsinálták a sokatmondó Cocaine Sharkot (magyarul Kokaincápa). Igen, ha a film címéből nem lenne egyértelmű, akkor gyorsan tisztázzuk: ezúttal bekokózott cápák kezdnek őrült mészárlásba. A sztori egyébként könnyen kitalálható, de azért leírjuk, hogy egy kábítószer-kereskedő kikísérletezik egy új anyagot, de az egyik part menti labor felrobban, és a környéken élő cápák felzabálják a drogot.

Most pedig befutott az első előzetes is, amelyből egyértelműen kiderül, hogy készítői még csak véletlenül sem gondolták komolyan ezt az egészet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét