Közel harminc év után újabb résszel bővülhet a nagysikerű Tudom, mit tettél tavaly nyáron című slasher-franchise. 

Iparági források szerint fejlesztés alatt áll a Tudom mit tettél tavaly nyáron című tinihorror-franchise legújabb része, amelyről először a múlt hónap elején lehetett hallani. Akkor a lapok arról számoltak be, hogy a Sony Pictures már tárgyalásokat folytat Jennifer Love Hewitt-tal és Freddie Prinze Jr.-ral, akik az eredet trilógia oszlopos tagjai voltak. Ennek ellentmondani látszik, hogy a színész nemrégiben egy interjúban azt nyilatkozta: a sajtóból szerzett tudomást a készülő produkcióról, és eddig senki nem kereste meg őt a szereppel.

Semmit, de semmit nem ajánlottak nekem. Csak azért mondták ezt, hogy felkeltsék az emberek figyelmét. Nem beszéltem senkivel a cégnél, és az ügynökeim sem kaptak ajánlatot tőlük” – mondta Freddie Prinze Jr. a TooFabnek.

Az elmúlt években újra divatba jöttek a kaszabolós horrorok, elég csak a Sikoly ötödik részére gondolni, amely sikeres vérfrissítést hajtott végre az egykor népszerű horror-franchise-on – a nemrég mozikba került hatodik rész pedig ha lehetséges még az előzőn is túltett. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron első részében az érettségi bankett éjjelén négy végzős gimnazista – két fiú és két lány – véletlenül elgázolnak egy embert az autójukkal, majd pánikba esve a holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de az egyik fiú szándékosan vízbe fojtja. Habár a fiatalok megfogadják, hogy senkinek sem beszélnek az esetről, egy idegen élő lelkiismeretként folyamatosan a nyomukban jár, hogy megfizettesse velük mindazt a szörnyűséget, amit a bankett éjjelén elkövettek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét