A csupa izom Jake Gyllenhaal az 1989-es Országúti diszkó (Road House) remake-jén dolgozik együtt az ír harcművész-sztárral, Conor McGregorral. 

Habár a Patrick Swayze főszereplésével készült Országúti diszkó öt kategóriában szerzett Arany-málna jelölést (végül egyiket sem kapta meg), a mozipénztáraknál kifejezetten jól teljesített és az évek is igazolták: a film „jelenséggé” vált és kultstátuszba emelkedett. Az alkotásból most készül egy remake Doug Liman rendezésében, aki többek között A holnap határát és a Bourne-rejtélyt is tető alá hozta.

Az új Országúti diszkó főszereplője Jake Gyllenhaal lesz, aki rendesen kigyúrta magát a szerep kedvéért, amint azt az internetet bejárt felvételek is bizonyítják. Gyllenhaal mellett  a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja, Conor McGregor is tiszteletét teszi, aki most elismerően nyilatkozott Oscar-díjas színésztársát illetően.

A Daily Mail által megosztott videóban a harcművész nagyon segítőkésznek nevezte Gyllenhaalt. „Jó ember. Jó fiú. Nagyon türelmes velem, segítőkész. Klassz dolgokat forgattunk a filmhez, és alig várjuk, hogy láthassuk, mi sült ki belőle.” Arra a kérdésre azonban, hogy vannak-e további színészi tervei, McGregor azt nyilatkozta: „nagyon vissza akarok térni a harchoz”.

Jake Gyllenhaalnak nem ez az elő küzdősportos filmje: a 2015-ös Mélyütés című sport-drámában egy veretlen profi boxolót alakít.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét