Plüssmackónak öltözött gyilkos/gyilkosok támadnak egy baráti társaságra a Night of the Killer Bears című thai slasherben. 

Az elmúlt hetekben került a mozikba a kisköltségvetésű Micimackó slasher, amely alaposan újragondolta A. A. Milne legendás gyerekregényét. Ezúttal nem egy kedves tanmeséről van szó, hanem arról, hogy a félig ember, félig állat Micimackó és Malacka vérgőzős bosszúhadjáratba kezd, miután Róbert Gida otthagyja őket, egyetemre megy, sőt még be is csajozik. És akkor még nem ejtettünk szót a Kokainmedvéről, amelyben egy 230 kilós medve kegyetlenül bedrogozik, és ennek beláthatatlan következményei lesznek. A gyilkos Micimackó és a drogos medve után most újabb mackó kezd őrjöngésbe: a Night of the Killer Bears című slasherben plüssmedvének öltözött alakok pécéznek ki egy baráti társaságot.

Túlságosan nagy sokként valószínűleg senkit sem ér a tény, hogy a sztori meglehetősen tucat, leszámítva azt a tényt, hogy plüssmackónak öltözött gyilkosok szedik az áldozataikat. A hivatalos szinopszis szerint öt tinédzser barát, akik Bangkokban élnek és régen látták egymást, eldöntik, hogy elmennek egy közös nyaralásra. Csakhogy ahogy az lenni szokott, a dolgok durva fordulatot vesznek, miután kiderül, hogy mindannyian sötét titkot őriznek. Amikor az egyiküket brutálisan meggyilkolják, paranoia és bizalmatlanság lesz úrrá a csapaton, és egymást kezdik vádolni a gyilkossággal.

Night of the Killer Bears 2023. április 18-án debütál az USA-ban, néhány nappal később pedig az Egyesült Királyságban. Fogalmunk sincs, hogy itthon elérhető lesz-e mackós horror, de aki szereti a slasher filmeket, az minden bizonnyal már tűkön ülve várja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét