Az Universal kiadta az utolsó trailert a Nicolas Cage főszereplésével készült Drakula-filmhez, amelyben a vérszívó gróf hű szolgáját, Renfield kerül a középpontba. 

A Chris McKay (LEGO Batman: A film, A holnap háborúja) által rendezett filmben Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, A menü) alakítja a címszereplőt, akinek elege lesz mostani munkájából, és úgy dönt, hátrahagyja korábbi életét és vele együtt világ legnárcisztikusabb főnökét, Drakula grófot. Reinfield már nagyon unja, hogy mindig minden csak Drakula körül forog, és több száz évnyi rabszolgaság után úgy érzi, szeretné kipróbálni az életet a vérszívó szörny nélkül. Ezzel azonban van egy kis bökkenő: Drakula nem igazán akar lemondani hűséges segítője szolgálatairól.

A horrorkomédiának szánt Renfield április 13-án érkezik a mozikba, most pedig befutott hozzá a végső előzetes is, ráadásul egyből magyar nyelven.

A forgatókönyvet Ryan Ridley (Rick és Morty) írta Robert Kirkman (The Walking Dead) ötlete nyomán. McKay elmondása szerint a Renfieldre olyan filmek hatottak, mint az Egy amerikai farkasember Londonban, a Gonosz halott 2 és a Haláli hullák hajnala. Nicolas Cage korábban úgy nyilatkozott, hogy Drakula szerepét kihívásként fogta fel, és mindig is nagy rajongója volt Christopher LeeFrank LangellaLugosi Béla és Gary Oldman karakterértelmezéseinek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét