Korábban egy rövidke ízelítőt már közzétettek, de most végre megjelent a Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet első igazi előzetese is, amely a látványra és sztorira is hozza az eredeti sorozat szintjét. 

Érkezik A Bridgerton család című netflixes sorozat spin-offja, amely az eredeti szériában megismert Sarolta királynő állítja a középpontba. A Queen Charlotte: A Bridgerton Story, avagy Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet a fiatal királynő György királlyal való házasságát és az akkoriban zajló társadalmi folyamatokat mutatja be.

Sarolta királynő fiatalabb változatát India Amarteifio játssza, az ifjú György király szerepében pedig Corey Mylchreest lesz látható. A Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet május 4-én kerül fel a Netflix műsortárába, alább a hosszú előzetest találjátok.

Közben gőzerőkkel készül A Bridgerton család harmadik évadja is, amely Julia Quinn regénysorozatának negyedik részét, a Mr. Bridgerton csábítását dolgozza fel, amely Colin Bridgertonról és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtonról szól, akiknek a kapcsolata barátságból szép lassan valami mélyebbé alakul. Míg az első szezonban Daphne és a városba érkező herceg, Simon Basset szerelmét ismerhették meg a nézők, addig a második évad a Bridgerton-klán legidősebb fia, a vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) párválasztását és megházasodását követte nyomon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét