Nagyszerű hír érkezett az Agave Könyvek háza tájáról: már május 2-án befut a Vámpírakadémia 2. kötete, a Dermesztő ölelés, amelynek most a könyvborítóját is leleplezte a kiadó. 

Richelle Mead Vámpírakadémia-könyvsorozata még a nagy Alkonyat-láz idején jutott el Magyarországra, és igen népes rajongótáborra sikerült szert tennie, ami nem véletlen, ugyanis a saját műfaján belül egy kifejezetten jól sikerült darabról van szó. Miután tavaly ősszel befutott az új Vámpírakadémia-sorozat a Peacock műsortárába (amit egy évad után el is kaszált a streamingszolgáltató), az Agave Könyvek is a könyvsorozat megújítása mellett döntött, majd még szeptemberben el is hozta az első kötetet, ezúttal már a történethez méltó, új borítóval. Tudvalevő volt, hogy a könyvsorozat második része, a Dermesztő ölelés is új kiadást kap, és most végre az is kiderült, hogy milyen borítóval vehetik kezükbe az olvasók a megújult kötetet.

Szerintünk a borító még így látatlanban is remek lett, alig várjuk, hogy élőben is lecsekkolhassuk (na, meg azt is, hogy elolvashassuk az új kötetet).

További jó hír, hogy a kiadó szerint már biztosan érkezik a sorozat harmadik kötete, A halál csókja is, amely várhatóan az idén ősszel fut majd be a könyvesboltokba.

Az első kötetről egyébként ITT írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét