Maggie Stiefvater Shiver című fiatal felnőtteknek szóló regényéből készít filmet a Micsoda srác ez a lány és a Gyerekjáték rendezője, Andy Fickman. 

Még a nagy Alkonyat-láz idején, 2009-ben debütált Maggie Stiefvater Mercy Falls farkasai című könyvsorozatának első kötete, a Shiver – Borzongás, amely idehaza a Könyvmolyképző Vöröspöttyös sorozatában jelent meg. A történet főszereplő egy Grace nevű fiatal lány, aki a szüleivel Mercy Fallsban lakik egy erdő mellett, ahol rengeteg farkas él. Az egyik sárga szemű állat különösen közel áll Grace szívéhez, később pedig kiderül, hogy ez az állat egy Sam nevű vérfarkas, aki ha melegre fordul az idő, ember alakot ölt.

A nagysikerű regényt már korábban is próbálták filmre vinni, sikertelenül. Most Andy Fickman jelentkezett be a történetért, akit – saját elmondása szerint – már az első pillanattól elvarázsolta a Shiver „élénk, varázslatos és romantikus világa” – számolt be a Deadline.

Hivatalos fülszöveg:

A hideg – Grace évek óta figyelte a házuk mögötti erdőben élő farkasokat. Egy sárga szemű farkas – az ő farkasa – visszanéz rá. Nagyon ismerős, de nem tudja, miért.
A forróság – Sam két életet élt. Farkasként néma társa a lánynak, akit szeret. Aztán egy rövid ideig minden évben emberként, aki nem meri megszólítani Grace-t… Egészen mostanáig.
A borzongás – Grace és Sam számára a szerelem mindig távoli volt. De amikor már kimondták, nem takargathatták tovább. Samnek küzdenie kell, hogy ember maradjon – és Grace harcol, hogy megtartsa a fiút – még ha ez a múlt sebeit, a jelen törékenységét és a képtelen jövőt jelenti is…

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét