A Fehér Lótusz soron következő harmadik évada egy thaiföldi luxusszállodába kalauzolhatja majd el a nézőket. 

A Fehér Lótusz első évadában egy maroknyi gazdag, főleg fehér amcsi egy hawaii luxusszállodába látogatott, míg a második évadban a szupergazdagok Szicíliába érkeztek, ugyanúgy egy luxusszállóba. A Variety filmipari pletykákra hivatkozva most arról számolt be, hogy a harmadik évad várhatóan Thaiföldön fog majd játszódni. A díjesővel jutalmazott széria első két évadát a Four Seasons hotellánc egy-egy szállodájában forgatták, és a források szerint nagyon is lehetséges, hogy a következő etap helyszíne is a nemzetközi luxus-hotellánc egyik szállodája lesz, csak ezúttal Thaiföldön.

Az első évad a pénzre fókuszált, a második a szexre. A harmadik évad szerintem egy szatirikus és vicces megközelítése lesz a halálnak, a keleti vallásoknak és spiritualitásnak. Úgy érzem, hogy ez gazdag téma lehetne ahhoz, hogy nekifussunk egy új évadnak” – mondta a sorozat atyja, Mike White. Az új évad munkálatai egyébként még nem kezdődtek el, mivel a források szerint White Thaiföldre utazott, hogy feltérképezze a potenciális helyszíneket.

A többszörös Emmy-díjas társadalmi szatíra 2021-ben indult, azóta is hatalmas siker, a tavaly októberben kezdődött második évad pedig legalább olyan jó volt, mint az előző.  A két évad közötti összekötő kapocs Jennifer Coolidge (Stifler mamája) és Jon Gries (Nevetséges Napóleon) karakterei, akik immár férj és feleségként tértek vissza a második évadban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét