A Disney egyik meséje sincs biztonságban: érkezik az élőszereplős Lilo és Stitch, és már azt is tudjuk, ki alakítja majd a hawaii-i kislányt. 

A Walt Disney továbbra is ontja magából rajzfilmjenek egész estés élőszereplős változatait, az elmúlt években olyan jól ismert és sokak által szeretett rajzfilmeket ültettek át élőszereplős változatba, mint az AladdinAz Oroszlánkirály, A Szépség és a szörnyeteg vagy a Mulan. A Lilo és Stitch live-action változatáról már 2018-ban is felreppentek kósza hírek, idén februárban pedig a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a mese élőszereplős verziója.

A The Hollywood Reporter most arról adott hírt, hogy a színészi pályán újoncnak számító Maia Kealoha alakítja majd Lilót, a hawaii-i kislányt, aki az űrből jött eb jó barátja lesz. Azt még korábban bejelentette a stúdió, hogy a Másnaposok-trilógiából ismert Zach Galifianakis a földönkívüli Stitch hangja lesz.

élőszereplős Lilo és Stitch
Maia Kealoha

Aki esetleg nem látta volna az említett alkotást, annak röviden felvázoljuk, miről is szólt a Mickey egeres cég 2002-ben debütált animációs meséje. Egy science fiction történetről van szó, amelyben egy bogaras tudós által létrehozott kutyaszerű űrlény és egy hawaii kislány a főszereplő. Miután Lilo találkozik a furcsa szerzettel, örökbefogadja őt, majd nem sokkal később kiderül, hogy a Galaktikus Szövetség elől menekülő csillagkutya igazi rosszcsont. Amivel azonban az őrült tudós nem számolt, hogy a lény képes a szeretetre, és hamarosan elválaszthatatlanok lesznek a lánnyal.

A kész film egyébként nem a mozikba érkezik, hanem a Disney+ streamingszolgáltatón lesz elérhető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét