Befutott a Tyler Rake: A kimenekítés 2. első trailere, amelyben a sokat látott zsoldost alakító Chris Hemsworth ismét hozza a formáját.

Tyler Rake: A kimenekítés még 2020-ban jelent meg a Netflix kínálatában, és a vegyes kritikák ellenére a nézőszámot tekintve jól teljesített, így senkit sem ért meglepetésként, mikor kiderült, hogy a Netflix zöld utat adott a folytatásnak. Habár az első rész végén azt hittük, hogy Tyler Rake meghalt, a folytatás előzeteséből elég egyértelműen kiderül, hogy főhősünknek valahogy mégiscsak sikerült élve megúsznia az első kalandot.

Az új film trailere alapján ezúttal sem lesz hiány a Call Of Duty-videojátékra emlékeztető jelenetekből, valamint az már az előző kedvcsinálóból is kiderült, hogy a korábbi fülledt, bangladesi környezet helyett ezúttal egy fagyos helyen, Grúziában kell zsoldosunknak helyt állnia. Főhősünk egyébként most az a feladatot kapta, hogy szabadítsa ki egy kegyetlen grúz maffiózó családját a börtönből.

A filmet újfent Sam Hargrave rendezte, valamint a Bosszúállók: Végjáték rendezői Joe és Anthony Russo is visszatértek producerként (emellett a forgatókönyvet is Joe Russo írta).

Az előzetes alapján valószínűleg ez a film sem fogja megújítani a műfajt, ám akinek tetszett az első rész, és szereti a minden eredetiséget nélkülöző, ám annál látványosabb akciójelenteket, már biztosan tűkön ülve várja.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. június 16-án érkezik a Netflix műsortárába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét