Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg jön egy Harry Potter-sorozat, ráadásul nem egy random spinoff lesz, hanem egy olyan széria, amely a Harry Potter-regényeken alapul. 

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav még tavaly novemberben vetette fel a Harry Potter folytatásának ötletét, már amennyiben J. K. Rowlinggal is meg tudnak egyezni. Zaslav akkor azt mondta, hogy még semmi sincs konkretizálva, de egészen elképesztő az a szenvedély és érdeklődés, ami a Harry Pottert még napjainkban is övezi, arról nem is beszélve, hogy a Warner munkatársainak fantáziáját is igencsak mozgatja a varázsvilág továbbgondolásának ötlete.

A Bloomberg most arról számolt be, hogy a Warner Bros. egy hajszálnyira van attól, hogy szerződést írjon alá egy Harry Potter-sorozattal kapcsolatban, amely az HBO Max streamingszolgáltató műsortárába érkezne – pontosabban már a Warner és a Discovery új kombinált platformjára. A tervek szerint nem egy Legendás Állatok-féle spinoff készülne, hanem egy olyan sorozat, amelynek minden évada egy adott könyvhöz kapcsolódna. Filmipari pletykák szerint a stúdió már tárgyalásokat folytat a Harry Potter-könyvek írójával, J. K. Rowlinggal is, aki bizonyos fokú kreatív szerepet vállalna a sorozatban.

harry potter sorozat
Már a kapuban áll a Harry Potter-sorozat.

A Harry Potter-univerzum a popkultúra elidegenedhetetlen részévé vált, máig tartó népszerűségét jól jelzi a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba című másfél órás különkiadás, valamint a nemrég megjelent Hogwarts Legacy című videójáték sikere is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét