A Warner Bros bemutatta Greta Gerwig nagyon várt Barbie filmjének új előzetesét, amelyben betekintést nyerünk a Barbie-k és Kenek émelyítően rózsaszín világába. 

Az idén nyáron érkező Barbie babás filmhez, a Barbie-hoz eddig csupán egyetlen rövidke trailer érkezett, amelyben meglepő és ötletes módon a 2001: Űrodüsszeiát idézték meg a készítők. Régóta várják a rajongók, hogy kijöjjön az első rendes előzetes, és most végre erre is sor került, igaz ezzel az új betekintővel sem kerültünk sokkal közelebb ahhoz, hogy milyen témát álmodott meg Greta Gerwig a Mattel tökéletes babáinak.

A sztorival kapcsolatban egyelőre annyit tudni, hogy Barbie-t kidobják Barbie Worldből, mert nem elég tökéletes, így az emberek között kell boldogulnia. Mindez kísértetiesen hajaz a Disney-féle Bűbáj alapfelállására, ám a Lady Bird és a Kisasszonyok író-rendezőjének neve biztosíték arra, hogy valami egészen másra kell itt számítani – bár, hogy pontosan mire, azt még mi sem tudjuk.

A forgatókönyvet Gerwig és Noah Baumbach írták, előbbi egy podcastadásban bevallotta, megijedt attól, hogy elvállalta a projektet. Gerwig azt mondta, hogy azért vágott bele ebbe a filmbe, mert az az érzése, hogy a „terror”, amelyet ez okoz neki, valami „igazán érdekeset” hozhat ki belőle.

Hogy mit sikerült a tehetséges rendezőnek összehoznia, az nem is olyan sokára kiderül: a Barbie július 21-én landol a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét