Továbbfejlesztett funkciókkal, a SmartThings legújabb frissítéseivel és még jobb képminőséggel érkeznek a Samsung NEO QLED és OLED portfólió új tagjai.

A Samsung az Unbox & Discover 2023 esemény keretében mutatta be legújabb televízióit. A legújabb Neo QLED modellek mostantól akár 8K minőségben is élvezhetik kedvenc tartalmaikat, például a YouTube felületén keresztül is. Az MI felskálázás javítja a gyengébb minőségű felvételek hangzását, a Q-Symphony funkció pedig lehetővé teszi, hogy a TV hangszórói, a kompatibilis hangprojektorokkal izgalmas hanghatásokat, és még inkább magával ragadó élményt keltsenek életre.

A Samsung az OLED termékcsaládot is több új frissítéssel egészítette ki. Ilyen például a Neural Quantum Processzor 4K is, amely mesterséges intelligenciát használ a rosszabb minőségű képek feljavításához, a részletek kiemeléséhez. A hangzás minőségét Dolby Atmos® és a Mozgáskövető hangzás+ (OTS+) funkciók segítik.

Fotó: Samsung

Az Unbox & Discover eseményen a vállalat fenntarthatósági törekvései is szóba kerültek. 2023-ban megjelent tévék, monitorok, digitális kijelzők és távirányítók csomagolásait átalakították, többek között a műanyag ragasztószalagokat és -tekercseket papírra cserélték, illetve a dobozokból kivették a kapcsokat, és ragasztóval helyettesítették őket. Emellett az új, harmadik generációs SolarCell távirányító már nem tartalmaz eldobható elemeket, mivel a 2.4 GHz-es rádiófrekvencia-vételen keresztül tölthető, a Wi-Fi routerek által kibocsátott jelekből pedig energiát nyer a fenntarthatóbb otthoni megoldásokért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét