Jack Black egy interjúban elárulta, alig várja, hogy újra találkozhasson a Rocksuli szereplőivel. 

A 2003-ben debütált Rocksuli minden idők egyik legjobb zenés vígjátéka, a zenészként is ismert Jack Blackkel a főszerepben. A színész most az Entertainment Tonightnak adott interjújában arról beszélt, mennyire várja, hogy újra találkozhasson a film szereplőivel. A Rocksuli „diákjai és tanárjai” a 20 éves osztálytalálkozójukra készülnek.

Black elmesélte, hogy 2013-ban is tartottak egy 10 éves osztálytalálkozót a texasi Austinban. A találkozón Black, Richard Linklater rendező, Mike White forgatókönyvíró és a Rockcsuli diákjait alakító színészek is részt vettek.

2008-ban felreppentek a pletykák, miszerint a Rocksuli folytatást kap, ám 2012-ben Black már úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg az egészből nem lesz semmi, mert ő, Linklater és White nem igazán tudnak közös nevezőre jutni. Habár folytatást nem kapott, a Rocksuli 2015-ben Broadway-musical lett, valamint 2016-ban televíziós vígjátéksorozat is készült belőle többek közt Breanna Yde-vel, Ricardo Hurtadóval és Jade Pettyjohn-nal a főszerepben.

A Rocksuli főszereplője egy Dewey Finn (Jack Black) nevű rockzenész, aki több havi lakbérrel lóg, a zenélésből pedig nem igazán tud megélni, ezért helyettesítő tanári állást vállal a helyi iskolában. Habár a tanári pálya kevésbé fekszik neki, Finn rájön, hogy az osztálynak nagy tehetsége van a zenéléshez, és mást is lehet kezdeni a srácokkal, mint a napot lopni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét