A Netflix kulisszák mögé is betekintést engedő YouTube-csatornája, a Still Watching Netflix megosztott egy videót, amelyben az Árnyék és csont második évadának vicces bakijait nézhetjük meg.

A Netflix tavaly áprilisban mutatta be a Shadow and Bone – Árnyék és csont című sorozatot, ami valószínűleg jobban sikerült, mint ahogy azt sokan gondolták, legalábbis a számokkal elégedettek voltak a szolgáltatónál (a premiert követő első négy hétben 55 millióan néztek bele), így zöld utat kapott a folytatás. A második évad március 16-án landolt a Netflix műsortárában, azóta pedig számtalan extra videó jelent meg a szereplőkkel, többek közt egy olyan is, amikor a sorozat sztárjai a lelkes rajongók tweetjeire és a különféle teóriákra reagálnak.

Most befutott az elmaradhatatlan bakiparádé is, amelyet elnézve biztosak vagyunk benne, hogy jó hangulatban telt a forgatás.

A harmadik évadról egyébként egyelőre még nem érkezett hír, ellenben azt már tudjuk, hogy fejlesztés alatt áll egy spin-off sorozat, amelyben a Varjak, azaz Kaz és társai kapnák a főszerepet. A források szerint a széria a fejlesztés korai szakaszban jár, és egyelőre nem kapott még zöld utat, Eric Heisserer szerint ugyanis minden attól függ, hogy az Árnyék és csont második évada hogyan teljesít a nézőknél.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét