Az Az-előzménysorozat körül továbbra is nagy a titkolózás, de most legalább kiderült, hogy kik lesznek a széria főszereplői. 

Idén februárban érkezett a hír, hogy zöld utat kapott Stephen King Az című regénye alapján készült előzménysorozat, illetve az is megerősítést nyert, hogy Az első és második részét jegyző Andres Muschietti, Barbara Muschietti és Jason Fuchs állnak a folyamatban lévő széria mögött. Most arról érkezett hír, hogy kik is lesznek az előzménysorozat főszereplői.

A Welcome to Derry címmel fémjelzett szériában biztosan feltűnik majd Taylour Paige, Jovan Adepo, James Remar és Chris Chalk  – írta meg a Variety. Hogy a színészek kiket alakítanak majd, nem tudni, sőt magáról a történetről sem derült ki hivatalosan szinte semmi, annyit tudni csupán, hogy Stephen King Az-univerzumában fog játszódni, amelyben a készítők szerint bőven van még potenciál a két filmen túl is.

Fotó: Deadline

The Illuminerdi nevű portál korábban bennfentes forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a Welcome to Derry címen futó sorozat a ’60-as években fog játszódni, és jelenleg egy 30-as éveiben járó fekete férfit keresnek az egyik szerepre, aki egy hazafias pilótát játszik majd. Emellett fiatal színészeket is castingolnak, akik egy baráti társaság tagjait fogják alakítani. A legérdekesebb viszont kétségkívül az, hogy a portál szerint Bill Skarsgård is visszatér Pennywise szerepéhez, vagyis ezek szerint a 2017-es és 2019-es Az-filmekhez hasonlóan a svéd színész bújik majd a gyilkos bohóc bőrébe.

Itt azért érdemes kihangsúlyozni, hogy mindez csupán egy pletyka, éppen ezért ajánlott fenntartásokkal kezelni, amíg nem történik hivatalos bejelentés.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét